De derde editie van het Gala voor het Kind, 28 mei 2020, in Stadion Galgenwaard in Utrecht, nu geheel in Italiaanse stijl. Stelt u zich voor een Gala op de heilige grasmat van FC Utrecht. Dít mág ú niet missen, dít is werkelijk úniek.

Wíst ú dat 1 op de 8 kinderen moet rondkomen van een bestaansminimum?

Kóm dáárom naar dit groots benefietgala, Gala voor het Kind. Boek een tafel vanuit het hart en geniet van een onvergetelijke avond. Wij en u kunnen het verschil maken voor déze kinderen. Met uw hulp kunnen wij héél véél geld ophalen.

De opbrengst is bestemd voor:

– FC Utrecht Maatschappelijk;
– De Magische Speelgoedwinkel;
– IT4Kids.

Kinderen kunnen hierdoor sporten, krijgen unieke theatervoorstellingen en zovéél meer.

Wat kunt u verwachten?

Een buitengewoon spectaculaire avond, een culinaire feest, met fantastische artiesten die ‘will rock the evening’, er wordt gedanst, u zult versteld staan van alles wat u te wachten staat. Het Gala is geheel in Italiaanse sfeer met een fántastisch optreden van Musica della bella Italia, laat u meevoeren.

Alvast even voorproeven? Op een úniek veilingstuk, een vleugel, met alle handtekeningen van de FC Utrecht spelers tot een kunstwerk gemaakt door Michel Poort.

De derde editie van het Gala voor het Kind, 28 mei 2020, in Stadion Galgenwaard in Utrecht, nu geheel in Italiaanse stijl. Stelt u zich voor een Gala op de heilige grasmat van FC Utrecht. Dít mág ú niet missen, dít is werkelijk úniek. Wíst ú dat 1 op de 8 kinderen moet rondkomen van een bestaansminimum? Kóm dáárom naar dit groots benefietgala, Gala voor het Kind. Boek een tafel vanuit het hart en geniet van een onvergetelijke avond. Wij en u kunnen het verschil maken voor déze kinderen. Met uw hulp kunnen wij héél véél geld ophalen. De opbrengst is bestemd voor: - FC Utrecht Maatschappelijk;- De Magische Speelgoedwinkel;- IT4Kids. Kinderen kunnen hierdoor sporten, krijgen unieke theatervoorstellingen en zovéél meer. Wat kunt u verwachten? Een buitengewoon spectaculaire avond, een culinaire feest, met fantastische artiesten die ‘will rock the evening’, er wordt gedanst, u zult versteld staan van alles wat u te wachten staat. Het Gala is geheel in Italiaanse sfeer met een fántastisch optreden van Musica della bella Italia, laat u meevoeren. Alvast even voorproeven? Op een úniek veilingstuk, een vleugel, met alle handtekeningen van de FC Utrecht spelers tot een kunstwerk gemaakt door Michel Poort.

Geplaatst door Gala voor het KIND op Zondag 19 januari 2020

(Foto: Plein Couleur)