Op donderdag 25 maart is officieel de Stichting Voor Het Kind opgericht! Voorzitter Harold Verwoert en secretaris Dennis Haverlag ondertekenden onder het toeziend oog van notaris Govert-Jan Hoogenboom in Eck en Wiel de oprichtingsakte. De oprichting van de stichting is een logisch vervolg op de eerste edities van het fondsenwervende Gala voor het Kind in 2015 en 2018. Met veel enthousiasme hebben een aantal ondernemers dat gala in de afgelopen jaren laten groeien. Helaas kon door Corona in 2020 het Gala voor het Kind niet doorgaan.

Stichting Voor Het Kind gaat zich inzetten voor kwetsbare kinderen om ze een betere toekomst te bieden. Om deze doelstelling te bereiken gaan we zelf  activiteiten organiseren en stellen we gelden beschikbaar aan goede doelen of initiatieven die eenzelfde doelstelling nastreven. Het Gala voor het Kind heeft in de afgelopen jaren diverse goede doelen financieel kunnen helpen, zoals FC Utrecht Maatschappelijk, Stichting Heartbeat, Energy4All en het Rode Kruis Brandwondencentrum.

De lancering van de stichting zal tijdens de livestream Love is on the Air (www.loveisontheair.nl) op paaszondag 4 april voor het eerst publiekelijk onder de aandacht worden gebracht en dat is gelijk de eerste fondsenwervende activiteit. Op zaterdag 9 oktober staat het Gala voor het Kind gepland.

Volg onze social media en de website www.stichtingvoorhetkind.nl om op de hoogte te blijven.