Samen maken wij een roerige periode mee. Het Corona-virus raakt ons en heeft grote gevolgen voor ons allen. De huidige situatie heeft er helaas voor gezorgd dat 28 mei het Gala voor het Kind niet door kan gaan. Desondanks willen wij ons toch inzetten voor die mensen die door deze crisis het zwaarder hebben als ooit tevoren. Hierbij hebben wij u heel hard nodig.

Op zondag 26 april om 20.00 uur zullen wij LIVE op social media te zien zijn met een avond programma geheel in het teken “Samen sterk vanuit het Hart”. Live vanuit Stadion Galgenwaard met optredens van o.a. DJ Dos Santos, Ingrid Simons, Bryan B, Michael Oomen, Delano, Bart Juwett, FabiënneJuliette en Harold & Louisa Verwoert. Vanuit FC Utrecht zal trainer John van den Brom het woord tot de kijker richten.

Wij willen u vragen om te doneren! De opbrengst zal gebruikt worden om ondernemers een steuntje in de rug te geven. Door bij restaurants, tevens een getroffen branche, dinerbonnen te kopen voor diegene die het na deze zware periode kan gebruiken. We gaan kinderen vragen hun vader, moeder of familielid, die extra hard aan het werk is of waar er zorgen zijn over de toekomst van het bedrijf op te geven om ze te kunnen verrassen.

Maar daarvoor hebben we uw hulp nodig. U bepaalt het bedrag, elke euro telt! Doneer nu.

#staysafe #stayathome