Gala voor het Kind: geweldige happening, prachtige opbrengst.

De eerste editie van het Gala voor het Kind gaat de boeken in als een zeer succesvolle. Gisteravond (donderdag) kwamen 700 mensen bijeen in Studio 21 in Hilversum, waar een wervelende show werd neergezet, heerlijk werd gedineerd en door middel van onder meer een veiling geld werd ingezameld voor drie goede doelen: Energy4All, Stichting Heartbeat en Stichting FC Utrecht Maatschappelijk.

De opbrengst van het gala was 337.000 euro. Prachtige items gingen onder de hamer, zoals een bruidsjurk van de Witte Markies, uitgezocht samen met Mary Borsato. “Een prachtige opbrengst, zoals dat hoort bij een prachtig gala”, reageert Coördinator Maatschappelijk Niek Amelink van FC Utrecht. “De waardering die er in de zaal was voor hetgeen wij doen, maar ook voor wat Energy4All en Stichting Heartbeat nastreven, was overweldigend.”

Energy4All heeft als missie het verwerven van zo veel mogelijk financiële middelen om het onderzoek naar effectieve behandeling van energiestofwisselingsziekten te versnellen en te bevorderen. Stichting Heartbeat biedt gezinnen met een jonge hartpatiënt plezier en ontspanning door vakanties met zorg en eendaagse activiteiten te organiseren. Stichting FC Utrecht Maatschappelijk is de maatschappelijke tak van FC Utrecht, met projecten zoals onder meer het OldStars-team, de Charitybox, de Blindentribune en de Wilhelmina Kinderziekenhuis Week.

Sfeerimpressie

Foto’s Perswand