Stichting voor het Kind en de gemeente Houten slaan de handen ineen om een bijzonder evenement te organiseren: het Circus voor het kind. Dit unieke circus evenement zal plaatsvinden op Zondag 25 juni 2023, en is speciaal bedoeld voor kinderen uit kwetsbare gezinnen. Circus voor het kind wordt verzorgd door Circus in de Zorg, een organisatie die circusvoorstellingen aanbiedt aan kinderen en jongeren in zorginstellingen en kwetsbare groepen.

Down Under bekend van de evenementen, zet zich samen met Stichting voor het Kind en de Gemeente Houten in om kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben een onvergetelijke dag te bezorgen. Circus voor het kind is een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier, waarbij de kinderen kunnen genieten van een indrukwekkende circusvoorstelling bij Down Under.

De kinderen worden uitgenodigd om te genieten van een van de voorstellingen die speciaal voor deze gelegenheid worden verzorgd. Ze kunnen zich laten betoveren door acrobaten, jongleurs, clowns en andere circusartiesten die hun kunsten vertonen op een prachtig podium aan Daarnaast zal Dolce Beringer een speciaal optreden verzorgen voorafgaand.

De samenwerking tussen Down Under,Stichting voor het Kind en de Gemeente Houten en Nieuwegein maakt het mogelijk om dit bijzondere evenement te realiseren. “We zijn ontzettend trots op deze samenwerking en het feit dat we Circus voor het kind kunnen organiseren voor deze kinderen uit Houten en omgeving aldus Marco Peek directeur BHG “Het is belangrijk om kinderen in kwetsbare situaties een moment van ontspanning en plezier te bieden, en het Circus voor het kind is daar een prachtige gelegenheid voor.”

Namens Stichting voor het Kind voegt Janita Noorlander daaraan toe: “Als stichting zetten wij ons in voor het welzijn van kinderen, ongeacht hun achtergrond. Circus voor het kind sluit perfect aan bij onze missie om kinderen te laten stralen en genieten, en we zijn dankbaar dat we dit samen met Down Under en de Gemeente Houten Nieuwegein kunnen realiseren.”
Trots op onze Partners UBN Uitzendbureau
G.H.Lucassen & ZN
BHG